115 Reviews

 1. Sinds ik in deze groep zit heb ik letterlijk nooit spijt gehad. Ik heb door Stasher leren charten, ik heb een visie/strategie gekregen in de markt en ik heb een sterkere mindset gekregen.

  LETS.GET.THIS.MULA


 2. Stasher levert kwaliteit niet alleen over crypto maar ook over mindset buiten crypto!


 3. Een review over stasher. Stasher is geen schaap die je je geld probeert af te pakken. Deze baas legt je z’n visie uit met zieke live streams en video analyses. Deze baas deelt niet alleen zijn moves maar ook zijn visie en mentaliteit. Een hele dikke aanrader als je echt je leven wil verbeteren. 100 sterren krijgt deze man


 4. Kwaliteit boven kwantiteit! Zit sinds eind april in de VIP en ben niet alleen inzichtelijker gegroeid, maar qua mindset ben ik ook op een ander niveau! De VIP is een investering in jezelf op gebied van mindset en kennis. De VIP is een andere grind & het maakt je alleen maar wijzer! Eerlijkheid en transparantie!


 5. Heb de investering in 2020 na heel wat wikken en wegen uiteindelijk toch gemaakt en heb er tot op vandaag de dag nog geen enkele seconde spijt van gehad. Ik ben nog steeds lid en absoluut niet van plan hier enige verandering in te brengen.

  Er wordt ontzettend waardevolle informatie gedeeld op meerdere aspecten. Zo leer je niet alleen bij over crypto maar daarnaast ook over allerlei zaken zoals (crypto-)analyses, mindset, (macro-)economie, workethic, lifestyle, …

  Stasher is zeer transparant en hecht veel belang aan kwaliteit, eerlijkheid en authenticiteit. Hij zal dus altijd zeggen waar het op staat. Verwacht dus niet dat hij je steeds zal vertellen wat je ‘wilt’ horen. Hij focust zich puur op feiten.

  Je komt in een groep terecht die je ongetwijfeld naar hogere niveau’s zal tillen en waarvan de leden/admins te allen tijde paraat staan je te helpen NADAT je zelf uiteraard kan aantonen de nodige research te hebben gedaan.

  Besluit: Een echte aanrader! Dit is oprecht die once in a lifetime waar mensen het over hebben. Take it or leave it.


 6. Stasher is een held in alles klaar en duidelijk uitleggen. Hij heeft altijd goede beargumentering en heeft altijd een strak plan-B. De mindset in de vip is heel hoog en iedereen helpt elkaar graag en goed.


 7. Goede opbouwende analyses. Zakelijke opzet met een speels tintje.

  Door de analyses te bekijken en beluisteren leer je snel en veel over de markt en ga je met een strategie leren investeren.

  10/10 would recommend.


 8. Voor crypto knowledge, technische analyses, en onderwerpen crypto gerelateerd is dit de place to be. Voor mensen die bereid zijn om te werken en niet op chit chat te zijn. Meld je aan waar wacht je op!


 9. Vind het wel nuttig en leerzaam allemaal + elke dag wordt er wel wat gedeeld zodat je 24:7 spits bent


 10. Stasher geeft een overvloed aan waardevolle kennis, inzicht en wijsheid als het komt op crypto en technisch analyseren. Ik zit nu 5 maanden in de vip en de manier waarop hij zijn visie deelt heeft mij enorm veel verdieping gebracht in mijn eigen carriere.
  Zijn cursus is niet alleen kwalitatief maar ook toegankelijk voor een ieder die een verlangen heeft om te traden!


 11. Naar mijn mening beste crypto community van Nederland. Stasher is iemand die écht wilt dat iedereen in zijn VIP slaagt en doet het absoluut niet voor het geld, zoals vele andere communities. Kwaliteit ligt enorm hoog, duidelijke analyses en duidelijke strategie. Zit er nu al zo’n jaartje bij en in zowel goede als slechte tijden weet hij iedereen scherp te houden en mooie inzichten te geven wbv de markt, maar ook de wereldsituatie.


 12. Een simpele jongen van zuid, maar een hart van goud. Zijn harde werk inspireert je en motiveert je. Plan en visie helder.


 13. Hallo, De Stasher VIP is een geweldige community waar veel mensen met een doel zijn en die ook streven naar hun eind doel. Stasher en zijn team zijn super hulpzaam en alles word ook duidelijk aangegeven. Stasher houdt onze moed hoog door zijn sterke mindset.

  Ik zelf ben er zeer tevreden mee en wil het hele team ook bedanken. Want zonder jullie kon ik nu niet staan waar ik wou staan en dat ik al zo ver gekomen ben van waar ik weg kom ben ik jullie erg dankbaar voor.

  Bedankt,

  Groet Hylke Cats


 14. Zeer te spreken over de VIP van Stasher. Een goede investering in jezelf om later de vruchten ervan zelf te plukken!


 15. Sterke vipgroep! Concrete uitleg en heerlijke vibe van Stasher! Hij houdt de groep netjes in orde en geeft aan op een heldere wijze wat we kunnen verwachten. Ik zit er al 1 jaar+ in en de kwaliteit verbeterd met de tijd👏🏾


 16. Ik zit nu iets langer dan een jaar in de VIP van Stasher en ik heb geen moment spijt gehad!

  Stasher’s TA skills zijn echt abnormaal goed en hij legt alles heel duidelijk uit. Hij heeft duidelijk voor ogen wat de visie en strategie is en neemt iedereen daar goed in mee. Daarnaast staan de admins altijd voor je klaar als je vragen hebt.

  Al met al, zou ik een ieder aanraden om de VIP te joinen!! Mocht je helemaal geen verstand hebben van crypto, is de beginnerscourse een mooie eerste stap om kennis te maken met de basis. Investeer in jezelf en kijk met de tijd hoe je als persoon groeit (mentaal en financieel).


 17. Voor crypto knowledge, technische analyses, en onderwerpen crypto gerelateerd is dit de place to be. Voor mensen die bereid zijn om te werken en niet op chit chat te zijn. Meld je aan waar wacht je op!


 18. Al ruim twee jaar lid en volg vrijwel alle stappen. Goede analyses en duidelijke uitleg. Blijft ook constant vernieuwen met o.a. verschillende groepen. Zeker het geld waard!


 19. Super waardevolle groep waar je allereerst alle duidelijke uitleg krijgt over charts, crypto en alles daaromheen. Daarnaast leer je om zelfstandig onderzoek te doen naar alles wat je hierin wilt weten, en zorgt dat er op die manier voor dat je mindset on point is. Ook zit je met soortgelijke minds in een algemene chat waardoor je veel van elkaar kan leren en zo individueel maar toch samen naar de top kan!


 20. De beste aankoop voor de beste begeleiding voor te starten met crypto! Ook een aanraader voor gevorderden! En wat een heerlijke vibe ook in de vip! Alleen maar motiviatie all the time en ongelofelijk veel hulp! I really love stasher en zijn team!! Echt een ander level waaaw!! Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden!!! ❤️❤️❤️Love


 21. Zeker een aanrader! De vip is Kwalitatief en erg structureel. Stasher weet waar hij het over heeft en geeft duidelijk aan wat voor stappen hij neemt met de juiste redeneringen. Daarnaast heeft stasher zijn hart op de juiste plek en doet hij zijn werk zo eerlijk en goed mogelijk. Dit geldt ook voor zijn teamleden. Kortom niet twijfelen 🙂


 22. Zit ondertussen bijna 2 jaar in de vip en heb nog nooit spijt van deze keuze gehad. De prijs-kwaliteitverhouding is op een ander level. De vip gaat veel verder dan alleen crypto, ook lifestyle en mindset komt er bij kijken.
  Beter dan dit ga je niet vinden…


 23. Team STASHER blijft evalueren en het uiterste geven.

  Een bij hoeft niet aan een vlieg uit te leggen dat honing beter is dan shit 🙈


 24. Om te beginnen wil ik jullie allemaal bedanken voor deze moeite. Dat jullie ook mensen willen helpen om te winnen is echt insane, dit kom je in ‘Nederland’ verder never nooit tegen. Info is super goede kwaliteit, en jullie zijn constant aan het verbeteren. Ik persoonlijk vindt het fijn als er op sommige kritieke punten in de markt een snelle korte videoanalyse gedaan kan worden. Tuurlijk is dit wel lastig met tijd, en je moet altijd achter de computer zitten. Maar het is maar om even aan te geven. Daarnaast is het soms met de livestream tijden haha, ik weet niet of het lukt om het in de avonden of ochtenden te doen i.p.v. de nacht haha. Maar ook hierin begrijp ik dat dit het patroon is waar stasher leeft. Dus neem niemand niks kwalijk hiervoor. Ben überhaupt al blij dat er zo’n goede groep is als stasher.
  Het is denk ik voornamelijk de puntjes op de i zetten.


 25. de VIP is de beste aankoop die ik heb gedaan, dit heeft mijn kennis over crypto, mindset en de economie zeker een heel stuk vooruit gebracht en elke dag leer je bij door stasher en de community. We blijven vastplakken aan de markt om geld te maken 🙏


 26. zo veel geleerd in deze vip en ben abnormaal zelfverzekerd geworden in de cryptomarkt. geen enkel moment spijt gehad van deze aankoop


 27. Deze VIP heeft mn leven veranderd. STASHER geeft zoveel waarde en kennis tegen zo’n kleine prijs. Als je wilt ontsnappen aan de rat race, de 9-5, je wilt je mindset veranderen, he wilt je focussen, je doeen behalen, join deze VIP. Probeer het, ook al neem je een 3 maand abbo, ik weet zeker dat je gaat verlengen. Je wordt van een jongen een man, je gaat dingen anders zien, en je merkt om je heen dat niemand bezig is met crypto/mindset. Dit is de beste investering die ik heb gemaakt, en over 5 jaar zijn we binnen. Pre rich. Much love naar #TEAMSTASHER
  #STICKTOSTASHER ❤️


 28. Leerzaam en op een leuke en interactieve manier uitgelegd. Je ziet ook dat het zeer serieus wordt genomen en dat geeft je een vertrouwelijk gevoel.


 29. Veel winst gemaakt, was een early investor en Gelukkig heel winst weten te behouden dankzij de duidelijke analyse van STASHER.

  Op naar de next cycle!


 30. Als je wilt ontsnappen aan die 9-5, begin samen te kantelen met stasher🔥


 31. Zeer tevreden over de telegram groep. Een in mijn ogen uitstekende strategie en ik leer veel van de analyses. Tot nu toe een zeer goede investering gebleken. En dat in een bearmarket!


 32. Absoluut de beste groep in Nederland omtrent crypto, je leert hier niet alleen hoe crypto werkt maar ook hoe je op het gebied van mindset een monster wordt. kortom het is het 100% waard.


 33. De beste community EVER. Stasher staat voor kwaliteit. Daar hou ik van. Er is geen enkele groep die dit kan overtreffen. Love love love your analysis, appreciate the vids and the updates. Amir & team: keep up the good work!!!! I’m not going anywhere. ❤️


 34. wat een community zeg !

  en ook dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van de fam🙏🏾


 35. Zieke community niet enkel op basis van crypto, maar ook buiten crypto, de spraak berichten.
  Zo een hechte groep niet normaal.

  Ben 15 komt er Member naar mij op te zeggen dat die men abonnement met jaar gaat verlengen, zoek maar een community waar members dit voor elkaar doen.

  Kan wel aanraden als je geen beginners kennis hebt om de course te nemen.

  Niet normaal wat een community!🥷


 36. deze man heeft me mentaal echt veranderd ik ben van een 17 jarig 90 kilo jongen naar een 18 jarige 72 kilo jongen gegaan niet alleen die money moet hoog maar je body je mint alles en de rest volgt inshallah waardevolle groep waardevolle informatie deze man gaat vele van ons succes vol maken inshallah


 37. Zoek jij een community die uit een andere hout gesneden is.
  Ervaren analysten die jou op de hoogte houden over de crypto koersen, het wereldwijde nieuws, werken aan je investeerders mindset en persoonlijke mindset, en daarnaast ook jouw inzicht geven over de moves die zij maken.

  Join team Stasher (the winning team).


 38. Deze man is next level! Investeer in hem en je investeert in jouw eigen toekomst.


 39. Stasher weet waarover hij praat, deelt goede analyses en neemt je mee in zijn denkwijze. De vip telegram wordt netjes schoon gehouden van domme chat. Eigenlijk alleen maar waarde, heb hier veel geleerd maar ook een hoop kunnen “stashen”.

  Goede course om te leren en begrijpen waar stasher het over heeft
  Goede, zeer goede prijs kwaliteit verhouding
  Info over de markt, buy calls, sell calls etc.

  Zou het iedereen aanraden!


 40. Wil je jou mindset naar een andere niveau brengen? Jezelf goedzetten? Dan moet je de VIP joinen, betere educatie krijg je nergens anders!! Lets get this mula!!!💪🏼


 41. De beste investering voor je toekomst! Stasher is een hele oprechte broeder die zijn hart en ziel stopt in zijn business, en dat is zeker terug te zien als onderdeel van de Stasher-family zijnde.


 42. Zonder Stasher had ik zonder kennis veel geld geïnvesteerd en hoogstwaarschijnlijk verloren. De VIP chat en admins zijn ook super handig voor als je vragen hebt


 43. Dit is mijn beste investering ooit geweest.
  Zonder twijfel , heb vele influencers/analisten/youtubers etc gevolgd maar NIEMAND doet het zoals Stasher.
  De analyses, de mindset , de energy die hier word overgebracht ga je nergens anders vinden.
  Het is tevens niet alleen stasher die 24/7 klaar staat maar een heel team , 1 fucking community.
  We win togheter we don’t lose , join us or watch us winning , the choice is yours.
  Dit is stasherseason.


 44. Sinds 2021 de VIP gejoined en sindsdien alleen nog maar verlengd. Stasher is een oprecht persoon, en levert enorm veel waarde voor deze prijzen. Hele duidelijke inzichten in de markt, de strategieën en alles wat met mindset te maken heeft.


 45. Stasher is een 1e klas topper. Is heel duidelijk in zijn berichten delen over zijn kennis van de markt. Aanrader dus.! Niet twijfelen om ook de VIP te join
  Lets get this mula


 46. Broski allereerst zwaar respect voor wat jij doet. Ik volg je best lang en ik vond dat ik te lang heb gewacht met de Stashers joinen. Ik zit er minder dan een week en heb in de tussentijd heel veel geleerd. Als jij er niet was had ik nu al dom geinvest met de hoop op om, zojuist jij dat zegt, Mulla, te pakken. Ik zie mijzelf nu al in winst. inshAllah gaan wij met zijn alle veel geld verdienen, maar alles op zijn tijd. Nogmaals RESPECT!!


 47. Een waardevollere community dan dit kan ik me niet voorstellen. Dubbel en dwars je money waard. De lives, de mindset sessies, de analyses etc. En dat allemaal op een leuke manier. En ook nog eens in een groep mensen die allemaal op dezelfde missie zijn. Ik ga hier nooit meer uit. Als je ready bent om next level te gaan, join de VIP.


 48. Wil jij je leven veranderen met crypto kom dan in de VIP en heb je geen basiskennis koop de course ik raad je de VIP aan, omdat STASHER zijn analyses zijn abnormaal goed/accuraat en je leert echt heel veel van charten,crypto en mindset tijdens de livestreams. STASHER zijn mindset is van een andere level abnormaal wat we los van crypto erbij leren. Het is niet alleen maar een VIP we zijn een COMMUNITY we helpen elkaar we hebben elkaars back dat maakt ons anders dan iedereen wie dan ook. Ik ga nooit weg hieruit al zou ik alles verliezen. hoe ik ben verandert als persoon is niet normaal en wat voor mensen ik heb leren kennen waarmee ik een netwerk mee heb opgebouwd blijf ik altijd dankbaar voor. Ik ben zelf 17 jaar en zit er nu ongeveer 1,5 jaar in. Ben je echt serieus om je leven te veranderen met crypto en wat op te bouwen dan is dit de juiste plek. Er staat een geweldige liefdevolle team voor je klaar om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

  Heel mijn mindset tegenover mezelf en life is niet normaal verandert dit is de juiste keuze die je gaat maken❤️


 49. Zit al anderhalf jaar in de vip en heb er geen moment spijt van gehad, dus voor de mensen die niet in de vip zitten join de vip en koop de cursus. Het gaat echt je leven veranderen.


 50. Kort en krachtig, op een motion hier passie en zijn hart word erin gestopt 💪🏽🥷


 51. Stasher is accuraat en een goede motivatie/mindset coach. Livestreams zijn duidelijk en vermakelijk. De VIP staat altijd klaar om je te helpen!


 52. De VIP is de beste investering die je kan doen op het gebied van crypto. Je krijgt niet alleen kennis op het gebied van crypto, maar je krijgt ook kennis op het gebied van: finance, mindset, lifelessons, technical analyses en veel meer. Je moet de VIP nemen als je een gameplan voor je life wilt hebben. Start nu!


 53. Amir is een topper en weet waar hij het over heeft. Heeft een lange termijn plannen past zich goed aan aan veranderingen in de cryptomarkt.


 54. Was 16 toen ik de VIP joinde op dit moment 18, de VIP is 100% aan te raden niet alleen voor de calls maar ook qua mindset. Thanks Amir❤️💯


 55. Leuke groep met zeer leerzame informatie. Er is een goede sfeer in de groep. Het voelt net als thuis. Stasher geeft ons genoeg informatie en houdt ons altijd up to date.


 56. Als je twijfels hebt om deze community te joinen. Gewoon doen! Dit is een inverstering voor heel je leven niet alleen voor de kennis van crypto maar je word een man en leert hoe je sterk moet staan in het leven. Ik ben stasher voor altijd dankbaar. Ik raad deze community zeker aan!


 57. Waar wacht je op om de VIP te joinen?!?! Één van de beste investering van mijn leven no cap


 58. Top kwaliteit. De mindset en visie die je krijgt voor deze prijs is abnormaal. Als je wil slagen in life. Join deze community.


 59. Mooie vip, je leert veel en stasher verteld alle moves en houd iedereen op hoogte. Niveau is erg hoog


 60. Zeer sterke analyses en insights. Stasher’s delivery tijdens de video anlyses en livestreams is van een andere mo.


 61. Waardevolle informatie die nergens anders te vinden is. Ook worden de charts heel goed uitgelegd.


 62. Blijf m’n membership met een jaar verlengen💪. In de heetst van de strijd laten we niet los 💎👋. Na anderhalf jaartje ervaren te hebben hoe ziek je community is, kan ik zeggen dat ik qua mindset en knowledge next levels heb bereikt. Mijn geest is verrijkt en ik geniet nu al want WIJ zijn pre-rich.
  M’n mindset is al naar de moon, soon onze portfolio’s ook 🤞. Love voor de realness🎯


 63. Kort en krachtig, een woord, geen lang verhaal: TOP TOP TOP! Niet te lang wachten, zeer zeker een aanrader.


 64. Een waardevollere community dan dit kan ik me niet voorstellen. Dubbel en dwars je money waard. De lives, de mindset sessies, de analyses etc. En dat allemaal op een leuke manier. En ook nog eens in een groep mensen die allemaal op dezelfde missie zijn. Ik ga hier nooit meer uit. Als je ready bent om next level te gaan, join de VIP.


 65. De course is heel leerzaam en je legt een goede basis met de course als je nieuw bent in crypto.
  De stasher VIP is een ander level TA en mindset en de calls zijn ook van een ander caliber. Al met al raad ik zowel de course en de VIP heel erg aan.


 66. Voor crypto knowledge, technische analyses, en onderwerpen crypto gerelateerd is dit de place to be. Voor mensen die bereid zijn om te werken en niet op chit chat te zijn. Meld je aan waar wacht je op!


 67. De vip is een plek waar ik me erg op m’n gemak voel. Door de manier waarop Amir in het leven staat en op zeer professionele wijze kijkt naar deze markt ben ik er gerust in dat ik het ga maken, en dat is gewoon een zalig gevoel.
  De admins antwoorden vaak heel vlug, waardoor je ook echt het gevoel krijgt dat het team er voor je staat. We zitten hier allemaal samen in.
  Er zijn genoeg updates, maar ook niet te veel waardoor het allemaal duidelijk en clean wordt gehouden.
  Het enige puntje van constructieve feedback die ik heb is dat Amir soms
  misschien meer moet letten op wat hij zegt en of dat overeenkomt met wat hij gisteren zei. Het is totaal niet erg dat hij verandert van inzicht of strategie of “voorspelling”, maar dan heb ik wel gwn graag dat hij uitlegt waarom hij geswitched is. Anders komt het af en toe over alsof hij het zelf niet goed weet. (Maar dit kan natuurlijk ook enkel aan mij liggen.)
  Maar voor de rest dus echt top, een superinvestering!
  Doe zo verder!
  Uit de grond van mijn hart; bedankt!
  #sticktostasher


 68. Chapeau voor de community die stasher heeft opgebouwd! Het zijn niet alleen calls, maar ook livestreams, videoanalyses etc. om de calls te beargumenteren. Daarnaast is het stukje mindset het afgelopen jaar zeer ontwikkeld.


 69. Jow toekomstige stasher,

  Crypto is een space waar je heel veilig moet zijn met je informatie, je geld en de groepen die je zou joinen. Ik dacht eerst ook dat het een beetje sketchy was om te betalen voor een groep en dan calls ontvangen over crypto. Maar dat gezegd hebbende; bij deze groep zit het anders. Amir is niet iemand die misinformatie verspreid als een finfluencer en je nep bullish signs zou laten zien. Ik heb zelf in crypto geïnvesteerd tijdens het moment met de grootste hype. Als ik niet in de groep was gegaan had ik ontzettend veel verlies geleden. Ik ga niet zeggen dat cryptostasher je rijk gaat maken want dat moet je zelf doen, maar als je deze groep zou joinen zet je een hele grote en goede eerste stap. Ik heb zelf niet de beginnerscursus gedaan dus daar kan ik niks over zeggen.

  Maar laat jij je trades door emotie beïnvloeden kom bij deze groep. De stasher community zorgt voor een switch in je mindset (ook buiten crypto); voor man en vrouw.

  Hierboven staat m’n echte naam dus je kan me makkelijk vinden op insta. Zorg ook dat je niet trapt in de accounts die zich voordoen als Amir. Hij zal je nooit uit zichzelf een bericht sturen.

  Barend


 70. De Stasher VIP is een absolute aanrader. De community waar je in terecht komt na het aanschaffen is zo hecht en warm. Iedereen helpt elkaar en de admins houden de groep bij elkaar, en helpen waar nodig. Je vragen worden altijd goed beantwoord en geen probleem is te moeilijk voor ze.

  In mijn ogen is Stasher momenteel (een van) de beste technische analisten van Nederland en misschien zelfs Europa. Met zijn unieke kijk op de markt en alles er om heen, weet hij vrijwel altijd een goede voorspelling te doen, en mocht deze niet helemaal juist zijn dan wordt er goed op geanticipeerd.

  Een absolute aanrader.


 71. De beste groep die er is voor als je long term in crypto wilt investeren. Cryptostasher legt alles helder en duidelijk uit. Hij weet waar hij over praat. Hij motiveert je door deze achtbaan heen.


 72. De vip is pure kwaliteit, als je wil groeien op het gebied van financiën en mindset.
  Echt een dikke SO naar team stasher voor de tijd en moeite die ze erin steken want deze groep is echt abnormaal💯
  🫶🙏


 73. De beste groep die er is voor als je long term in crypto wilt investeren. Cryptostasher legt alles helder en duidelijk uit. Hij weet waar hij over praat. Hij motiveert je door deze achtbaan heen.


 74. Beter dan dit kan je niet wensen❤️💯
  Heeft mijn ogen geopend👀


 75. Sterk onderbouwde analyses, meest actieve persoon die er is en je kan lekker jezelf zijn hier. Iedereen is hier om te helpen/ te leren.


 76. Ik zit nu al langer dan 1,5 jaar in Stasher zijn VIP. Destijds, heb ik de combideal gekocht om mij te verdiepen in deze markt. Je leert hier niet alleen over crypto. Je leert hier mindset, man zijn, discipline hebben, hoe het financiële geldsysteem werkt, de keiharde waarheid etc. Het is geen standaard VIP groep. Het is een community, met iedereen die elkaar omhoog wilt helpen. Love naar Team Stasher, we gaan het laten lukken 9️⃣🏆.


 77. Stasher is echt een baas, geeft echt waardevolle informatie wat duizenden euro’s waard is. Love naar hem. Ik heb zoveel bijgeleerd. Ik zat ook in andere crypto groepen en ik kan besluiten dat Stasher zijn groep de enigste waardevolste groep is waar je echt over crypto leert en geld maakt.


 78. Heel erg veel geleerd van de VIP. Dit is niet alleen een groep waarin je calls krijgt, maar je wordt ook echt begeleid in het nadenken over waarom je bepaalde stappen neemt. Kortom, een aanrader!


 79. Sinds ik in de groep zit leer ik beetje bij beetje steeds meet over crypto.
  Ik ben zeer tevreden met deze groep het is duidelijk en leerzaam.
  Te danken aan CryptoStasher


 80. Nadat ik de video had gezien van lotgenoten podcast. Herkende ik mijzelf in Amir. Had eerst een 3 maanden VIP aangeschaft om te kijken of het wel iets voor mij was aangezien ik geen ervaring had met crypto. Na paar weken/maanden keek ik naar crypto met een andere visie dan hiervoor (moonboy). Voorheen kocht ik van die shit munten en hoopte dat ze ooit zouden omhoog schieten zonder enige beredenering. Maar met de hulp van team Stasher ik elke dag weer iets nieuws en investeer voor lange termijn. Ik vind het jou goed van hem dat ie hard/streng is in de VIP omdat er anders heel veel bullshit naar boven komt zonder enige nuttige info.


 81. Goede begeleiding. Geeft waardevolle informatie en geeft je de goede mindset


 82. Deze man is real is altijd zich zelf en zal niet zomaar dingen roepen zonder dat er iets achter zit . Dus het gaat niet alemaal om cypto wat hij ook mij veel over heeft geleerd .maar hij heeft hij ook een mentale inpackt .


 83. Top kwaliteit chat👌🏻 Overzichtelijk en duidelijk petje af voor het team👍


 84. Vip zeker een aanrader je wordt hier echt een beest gemaakt qua kennis mentaliteit en meer 100% het proberen waard


 85. Zit al langere tijd in de vip, heb het zien groeien qua ledenaantal maar ook qua kwaliteit. Met de 3 kanalen nu is het een stuk overzichtelijker om te gaan kantelen. Investeer in jezelf en join de vip👀


 86. Het is een super community. In het begin was ik in paniek als ik in de min stond nu door stasher heb ik geleerd om niet meer in paniek te raken. En de admins zijn ook super en ook snel met het beantwoorden van vragen

  Super dit❤️❤️


 87. Erg duidelijk en goed geformuleerde aanwijzingen, niks op aan te merken. Ook de hulp van de admins is erg goed, als je een vraag hebt wordt er meteen gezocht naar een antwoord of oplossing. Cryptogericht is dit sowieso de beste en meest oprechte groep die er is, ik heb veel groepen geprobeerd maar dit is verreweg de allerbeste. Erg tevreden.


 88. Kwaliteit boven kwantiteit! Zit sinds eind april in de VIP en ben niet alleen inzichtelijker gegroeid, maar qua mindset ben ik ook op een ander niveau! De VIP is een investering in jezelf op gebied van mindset en kennis. De VIP is een andere grind & het maakt je alleen maar wijzer! Eerlijkheid en transparantie!


 89. Ik heb zelf in verschillende groepen gezeten maar deze vip is toch echt een andere level. Stasher is zo kalm en de charts worden op een makkelijke manier uitgelegd. De beste groep en enige vip die ik voor de tweede keer heb verlengd.


 90. De beginnerscourse heeft mij geholpen om de basis beter te leren begrijpen, daarnaast is de VIP een hele waardevolle groep om kennis met elkaar te delen. Tevens de calls van Stasher zijn van hoog niveau.

  Keep up the good work #STASHERSEASON


 91. Ik raad deze vip/course aan, omdat je niet alleen financieel groeit, maar ook qua mindset. De vip groep die elkaar helpt en de informatie die wordt gedeeld is echt abnormaal. Heb nu een ervaring van 1 jaar en ben bereid om nog langer in de vip te blijven.


 92. Erg tevreden met de telegram vip, de strategie is erg duidelijk en als je vragen hebt kan je altijd geholpen worden.


 93. Door stasher zijn analyses heb ik veel beter inzicht gekregen hoe ik in de crypto markt moet investeren


 94. Klasse man. Fcking hard deze groep. Wordt met de dag wijzer dan een geliddelde geschapiniseerde persoon.

  Vind ziek fijn wanneer stasher ook in de groep af en toe meepraat en goeie info deelt.

 95. Ik hou van de vip hecht er veel waarde aan en we gaan het laten lukken 💯💯

 96. De vip is een werkelijke aanvulling op de cryptojourney! Zeker de moeite en geld waard om met de medestashers te sparren over de markt en ook altijd goede calls van stasher zelf! Als je eenmaal lid bent geweest zul je altijd blijven believe me!