CRYPTO BEGINNER

BEGINNERS COURSE

Nog geen basiskennis van crypto? De beginners course bestaat uit 6 videohoofdstukken van elk 30-45 minuten waarin STASHER jou helemaal klaarstoomt voor deze markt.

STASHER legt alle basics uit van crypto

Hoe je coins koopt en verkoopt op een exchange

GEEN kennis vooraf nodig

Koop Beginnerscursus los
Waarom STASHER in crypto gelooft en wat crypto precies inhoudt.
Wat de belangrijkste begrippen in crypto zijn die je naar STASHER zijn mening moet kennen.
Hoe je geld kan verdienen met crypto en hoe het verdienmodel eruitziet.
Wat een succesvolle trader/investor onderscheidt van een niet succesvolle trader/investor.
Hoe je koopt en verkoopt en via welke sites je dat doet.
Hoe je een grafiek leest en hoe je conclusies kunt trekken over de prijs (Geen Technische Analyse).

VIP GROEP

Volg alle moves die STASHER maakt, krijg uitgebreide analyses en calls. Omring jezelf met andere winnaars en groei samen met de hoogste kwalitatieve cryptocommunity in Nederland en België.

Volg alle moves die STASHER maakt binnen de markt

Bekijk videoanalyses met alle bevindingen van STASHER

Livestreams, tekstuele updates en spraakmemo's

Toegang tot de VIP community vol met gemotiveerde STASHERS

Bekijk losse VIP Groep prijzen

Dit is wat onze community Zegt

Top Kwaliteit

Persoonlijk zit ik al bijna een half jaar in de VIP groep van Stasher en het heeft serieus mijn leven compleet veranderd, het is enorm leerzaam en je kan deze skills je hele leven blijven gebruiken. Maak het een gewoonte om te investeren en je leven zal veranderen. Top kwaliteit, meer dan tevreden en is drie dubbel mijn geld waard, much love.

Matthijs

Beste groep omtrent Crypto

Beste groep omtrent crypto, heb er in velen gezeten en bovendien heeft stasher de afgelopen 1,5 jaar dat ik er zit constant gelijk gehad heeft hij me ook zo veel geleerd dat ik het zelf begin te kunnen en daar streeft iedereen naartoe

Dejan

Meer dan het geld waard

Meest directe, leerzame en accuraatste man in de crypto wereld. Daarnaast een top team die hem ondersteunt en de community op hoog niveau houdt en iedereen helpt waar nodig. Ik zou nergens anders meer in een crypto community willen.

Justin van Rixel

Veruit de beste groep

Veruit de beste groep waar ik in zit. Uitstekende lange termijn strategie wat betreft crypto en een enorme boost voor je mindset. Ik zou dit iedereen 100% aanraden.

Adam Chkouni

Beste investering ooit

Beste investering ooit! Zowel voor beginners als gevorderden. Ook een top service!

Ano Niem

Lees meer reviews op TrustPilot

FAQ

Is de STASHER VIP een signal groep?


De VIP is geen signal groep waarin constant calls en daytrades worden gegeven. STASHER handelt over de langere termijn en zal al zijn munten en transacties delen. Mocht hij een snelle trade maken, deelt hij dat ook. Echter ligt de nadruk op de langere termijn. Voor daytrades en calls moet je hier dus niet wezen.

Krijg ik financieel advies?

STASHER geeft geen financieel advies en is geen financieel adviseur. Wij geven je enkel de handvatten om deze markt in haar totaliteit te begrijpen en op de juiste manier te volgen. STASHER deelt enkel zijn eigen moves en inzichten, waarna jij voor jezelf kunt bepalen wat de juiste strategie is voor jouw persoonlijke investeringsplan.

Binnen hoelang ga ik winst maken?

Dit is afhankelijk van de markt. Daar kunnen wij helaas geen uitspraken over doen.

Op welke exchanges moet ik me registreren?

Wij gebruiken ByBit. Je kan je registreren via deze link: LINK

Wat is het verschil tussen de beginnerscursus en de VIP

De beginnerscursus is een videocursus waarin je de basics over crypto leert. De VIP is een groep op telegram waarop STASHER al zijn analyses en bevindingen over de markt deelt. Om de VIP goed te kunnen begrijpen, is basiskennis vereist. Heb je nog geen basiskennis? Dan raden we je de combideal aan met de cursus en de VIP. Zodra je de cursus hebt bekeken, ben jij klaar om te kantelen in de VIP!

Kan ik vragen stellen aan STASHER in de VIP?

De chat wordt regelmatig geopend voor leden op specifieke momenten zoals bijvoorbeeld tijdens livestreams, waar leden hun vragen kunnen stellen aan STASHER.

Mocht je een persoonlijke vraag hebben, staan onze admins voor je klaar om die te beantwoorden, tenzij het om financieel advies gaat.STASHER is zelf ook actief binnen de chat en discussieert regelmatig mee met de members. Mocht je een persoonlijke vraag hebben, staan onze admins voor je klaar om die te beantwoorden, tenzij het om financieel advies gaat.

Leer ik charts lezen in de vip of course?

In de beginnercursus wordt er geen geavanceerde technische analyse besproken met betrekking tot het lezen van charts. In de VIP doet STASHER vaak livestreams waarin hij aan de hand van de charts conclusies trekt over de markt. Door naar deze livestreams te kijken, zul je absoluut een hoop leren over het lezen van charts. Wij streven ernaar om dit jaar een TA cursus uit te brengen, waarin STASHER je leert hoe charts werken en hoe je ze gebruikt om prijsactie beter te begrijpen.

Krijg ik een factuur bij de aankoop?

Wanneer je hebt besteld, krijg je altijd een factuur per mail toegestuurd met een bevestiging van je aankoop.

Is het nodig om de cursus te volgen voor ik de STASHER VIP join?

Om de VIP goed te begrijpen, is het belangrijk om kennis te hebben omtrent deze markt. Indien je geen basiskennis hebt, raden we je aan om de cursus van STASHER te volgen, omdat daar van A tot Z wordt uitgelegd wat dit precies inhoudt en hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen.

Kan ik de bestelling afschrijven op de zaak?

Als de cursus/vip relevant is in jouw branche en bedoeld is om jouw kennis te verbreden, zijn deze investeringen aftrekbaar als bedrijfskosten.

Kan ik de livestreams van STASHER terugkijken?

Je kunt alle livestreams van STASHER te allen tijden terugkijken in de VIP groep.

Ik ben minderjarig, mag ik dan een VIP abonnement afsluiten?

Ook als minderjarige ben je van harte welkom om de STASHER VIP te joinen. Het is wel belangrijk dat je eerst om toestemming vraagt bij een of beide ouders. Bij aankoop bevestig je namelijk dat je 18+ bent of toestemming hebt gekregen van een of beide ouders.

Mijn vraag staat niet in de FAQ, wat nu?

Mocht jouw vraag niet in deze FAQ staan vermeld, stuur dan even een berichtje naar de livechat. Wij reageren meestal binnen enkele minuten/uren.

Ben jij Klaar om te activeren?

BEGIN DIRECT
Copyright © STASHER INTERACTIVE MEDIA B.V. • website by weblyfe